Bár a nagyértékű takarmánybetakarító gépek a jelenlegi állás szerint nem férnek be a pályázható gépek körébe, ettől függetlenül tájékoztatást adunk a Versatile PANTHER 500 önjáró silózógépéről, mert ez a gép teljesítőképességét, sokoldalúságát és nem utolsó sorban árát tekintve kiérdemli a MEGTÉRÜLŐ termelőeszköz jelzőt! A PANTHER 500 egy igazi allrounder, hisz a szálastakarmány és silókukorica betakarításának szinte minden lehetséges formájára képes. A gép alapfelszereltsége a KEMPER 445, 6- soros sorfüggetlen silókukorica adapter, mely speciális kialakításának köszönhetően nemcsak a silókukorica, hanem a cirkos siló, cirok, szudáni fű, vagy a GPS kalászosgabonák viaszérett állapotában történő betakarítására is kiválóan alkalmas.

Megrendelhető még a géphez az 5m-es zöldvágó asztal és a 3m-es KEMPER rendfelszedő. Ezekkel a kiegészítésekkel nincs olyan betakarítási feladat, mely a PANTHER számára akadályt jelenthetne. Az alapfelszereltséghez tartozik természetesen a hengeres szemroppantó, a központi automatikus kenőberendezés, a vegyszeradagaló, és a komplett levegőellátó berendezés, mely a gép karbantartását teszi könyebbé. Felvetődik a kérdés: mi hiányozhat még? A válasz egyszerű: minden adott, ami egy modern sokoldalú betakarítógéptől elvárható, ahhoz hogy garantált legyen a legmagasabb szintű takarmány beltartalom a legcsekélyebb kockázattal.

A MEGTÉRÜLŐ betakarítógép definíciója értelmezésünk szerint a sokoldalúság, a megbízható robosztus szerkezeti kialakítás, a magasszintű technológia, ami a végtermék minőséget garantálja. Továbbá a fenntartási költségek és végül, de nem utolsó sorban a bekerülési ár szintén fontos tényező. A felsorolt elvárásokat teljes mértékben kielégíti a Versatile PANTHER 500. Mindezen képességek bekerülési ára az alapkivitelt számításba véve csupán 59 millió Ft+áfa.

ÍGY MÁR KIFIZETŐDIK

Versatile Finance 3 éves kamatmentes lízing.
EXTRA a 10%-os önrésszel induló nettó alapú lízingfinanszírozás!